.
Allting i Universum vibrerar och på det sättet kan jag urskilja på vilka energier eller vem som är närvarande i rummet, genom att känna förändringar och ta emot guidning som uppstår i stunden.
.
När deltagarna kommer i kontakt och kommer ihåg sig själv i ett större perspektiv, sina guider av olika slag, uppstår det vanligtvis en igenkänning som stödjer en känsla av ett större djup i sig själv och helheten..
.

Om mig

Det är ett privilegium att få arbeta som en bro och tolk mellan de olika astrala världarna och denna plats där vi befinner oss på jorden nu.

Mitt jobb är att sätta ord på kommunikationen från dig själv till dig själv. Att vara spegelbilden som du kan reflektera dig i och på så sätt upptäcka din vackra inre natur, din sanna essens.

Med förmåga till att känna in vad som händer i rummet, både på en personlig nivå och i gruppen, guidar jag genom meditation, qigongövningar, kanaliserad vägledning och budskap för att hjälpa till att förstärka energier, samspel och hjälp till att återknyta till vår egen intuition. 

sv_SESwedish